søndag den 29. januar 2012

Tørklæde i kærlighedsknuderInden jul havde jeg lavet dette skønne halstørklæde til mig selv og til et par julegaver.


I weekenden var vi så på besøg hos svigermor som jo næsten ikke kunne leve uden sådan et dejligt halstørklæde i det lækre naturuld fra hjertegarn.

Vi var forbi garnforretningen i Nyborg som heldigvis havde garnet og en hæklenål (for jeg havde ikke taget en stor med). Damen i garnforretningen var meget imponeret over at jeg havde lært mig selv at hækle og at dette havde været mit første projekt, for dem synes hun ikke var nemme.

...... efter nogle timer i går eftermiddags var svigermors tørklæde klar. Og hun er rigtig glad for det!!
Når jeg kommer hjem efter weekenden kommer der en DIY hvis det har interesse. Det er super nemt og bliver til en flot, lækker og hurtig (og billig) gave.

7 kommentarer:

 1. Hej og velkommen i blogland
  Hyggeligt at du kiggede ind til mig. Jeg er spændt på dine krummeluretegninger, som du fortalte at du ville lægge på en af dagene.
  Jeg kigger ind igen

  stine:)

  SvarSlet
 2. Tak. Håber de kommer på i morgen eller tirsdag. Går også med tanker om at gøre noget lignende til smykker, men det tumler jeg lige lidt med før det bliver til noget. Kig forbi en af de næste dage, så kommer de helt sikkert :D

  SvarSlet
 3. Ej hvor fedt, vil elske en DIY på dette tørklæde ;0) Kh Dorthe

  SvarSlet
 4. Jeg har simpelthen fået det mest lækre (og varme) tørklæde i dag. Dejligt at have besøg at min dygtige svigerdatter, som i lyntempo har hæklet dette skønne tørklæde i kærlighedsknuder. Jeg er så stolt af hende :-). Kh svigermor Susanne

  SvarSlet
 5. Hvor er det fint. Har aldrig set den slags 'masker' før - ser frem til en DIY.
  Og velkommen til blogland - dejligt du lagde en kommentar hos mig - det er jo på den måde, man finder frem til nye bloggere:) Glæder mig til at følge med her hos dig:)

  SvarSlet
 6. hvor er det lækkert det tørklæde.. og hvor ser den fin ud den (kjole?) du har på?? hvor er den fra?

  SvarSlet
 7. Uh det ser lækkert ud. Det ligner lige et projekt til min weekend. Glæder mig til en DIY.

  SvarSlet